Snikers

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Blat:
  • -8 albusuri se bat spuma cu 300g zahar, se adauga 2 galbenusuri, 1 praf de copt, 4 linguri faina, 3 linguri cacao, 250g alune. Se coc doua foi.

Mod de preparare

Crema:

-6 galbenusuri, 300g zahar, 20 linguri lapte, 2 linguri cacao, 200g ciocolata rasa. Se fierbe pe foc pana se ingroasa. Crema rece se amesteca cu un pachet unt, se pune intre foi si deasupra se rade ciocolata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise