Se taie canea in felii cat mai subtiri si apoi se bate cu ciocanul de snitele.Se condimenteaza, apoi le trecem prin faina si se prajesc in uleiul respectiv,dupa ce l-am incins.Curatam ceapa si o taiem marunt, apoi o calim si pe ea in acel ulei,dupa care adaugam 150 gr apa clocotita si fierbem la foc mic ceapa.Cand ceapa este gata fiarta o bagam la blender ptr a face un sos fin.Se pune sosul pasat peste snitelele asezate intr-o cratita si o bagam la cuptor 50-60 minute.Daca sosul scade se mai adauga putina apa.Se condimenteaza dupa plac si se poate servii cu o garnitura de piure de cartofi. Este un snitel delicios.Pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise