SNITEL ARDELENESC.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1Kg carne de vita(piept de vita).
  • 100 Gr faina sau amidon alimentar.
  • 250 Gr ulei de palmier.
  • 500 Gr ceapa.
  • Sare, piper, condimente.

Mod de preparare

Se taie canea in felii cat mai subtiri si apoi se bate cu ciocanul de snitele.Se condimenteaza, apoi le trecem prin faina si se prajesc in uleiul respectiv,dupa ce l-am incins.Curatam ceapa si o taiem marunt, apoi o calim si pe ea in acel ulei,dupa care adaugam 150 gr apa clocotita si fierbem la foc mic ceapa.Cand ceapa este gata fiarta o bagam la blender ptr a face un sos fin.Se pune sosul pasat peste snitelele asezate intr-o cratita si o bagam la cuptor 50-60 minute.Daca sosul scade se mai adauga putina apa.Se condimenteaza dupa plac si se poate servii cu o garnitura de piure de cartofi. Este un snitel delicios.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise