SNITEL CAZINO

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (1 portie):
  • 150g.muschiulet de porc,
  • 20g.faina,
  • 20ml.ulei,
  • 30g.unt,
  • 50ml.vin alb sec,
  • 150g.ficatei,
  • 100g.sunca presata,
  • 1 lingura Delikat,
  • 3g.piper,
  • 3 g.sare;

Mod de preparare

1.Se taie carnea in 2 transe ,se bate bine ,se condimenteaza cu sare si piper,Delikat,se da prin faina .

Transele se prajesc pe ambele parti in ulei incins, apoi se adauga vinul si untul.

2.Intr-o tigaie , se pune sunca taiata jullien si se caleste in putin ulei.Apoi se adauga ficateiitocati marunt.Se condimenteaza si se tin pe foc 10 minute.

3.Transele se monteaza pe farfurie cu tot cu sos ,apoi pe fiecare transa se pune cate un buchet din cealalta compozitie , de sunca, se fac trandafiri de masline si se orneaza cu verdeata.

4.Se servesc cu garnitura de cartofi si un vin rosu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise