Snitel cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - un piept de pui
  • - 2 oua
  • - faina de grau
  • - 200 g ciuperci
  • - o ceapa
  • - 4 catei de usturoi
  • - 100 ml smantana
  • - ulei
  • - sare, piper, foi de dafin

Mod de preparare

- Pieptul de pui dezosat se feliaza si se bate pentru snitel

Fiecare felie de carne se trece prin faina si ou (oul batut cu sare, piper, 2 catei de usturoi pisati si o lingura de ulei)Snitelele se prajesc in ulei incins.

- Calesti o ceapa, adaugi ciupercile, dafin, sare piper si 2 catei de usturoi, la urma adaugi smantana batuta cu o lingurita de faina.

Asezi felia de snitel pe farfurie, peste care asterni 1-2 linguri de ciuperci. Servesti cu mamaliguta sau cartof natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise