Snitel cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - un piept de pui
  • - 2 oua
  • - faina de grau
  • - 200 g ciuperci
  • - o ceapa
  • - 4 catei de usturoi
  • - 100 ml smantana
  • - ulei
  • - sare, piper, foi de dafin

Mod de preparare

- Pieptul de pui dezosat se feliaza si se bate pentru snitel

Fiecare felie de carne se trece prin faina si ou (oul batut cu sare, piper, 2 catei de usturoi pisati si o lingura de ulei)Snitelele se prajesc in ulei incins.

- Calesti o ceapa, adaugi ciupercile, dafin, sare piper si 2 catei de usturoi, la urma adaugi smantana batuta cu o lingurita de faina.

Asezi felia de snitel pe farfurie, peste care asterni 1-2 linguri de ciuperci. Servesti cu mamaliguta sau cartof natur.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise