Snitel cu piure

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de porc sau pui, taiata felii
  • Ou pentru snitel
  • Cartofi pentru piure
  • Morcovi sau alte legume rosii pentru ornat, cateva boabe de mazare, frunze de patrunjel

Mod de preparare

Se prepara snitelele avand grija sa fie cat mai egale intre ele. Se prepara piureul si se adauga pe un platou un strat de piure. Se pun deasupra snitelele si se orneaza cu o lingura de piure, careia i se adauga ochi, nas, gura, dupa priceperea fiecareia.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise