Snitel de curcan cu salvie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc carne de curcan
  • sare
  • piper
  • 2 fire salvie
  • 3 linguri pesmet
  • un cub knor
  • 100 ml smintina
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Carnea se spala, se sterge si se condimenteaza cu sare, piper si curry. Salvia se spala si se lasa sa se scurga apoi se toaca frunzulitele si se amesteca cu pesmetul. Carnea se tavaleste prin pesmet si se prajeste in 3-4 linguri ulei incins pe fiecare parte. Apoi se scoate si se pastreaza la cald. Citeva bucati de usturoi se toaca fin si se calesc in vasul in care a fost prajita carnea. Se adauga 100 ml apa calda in care s-a dizolvat un cub de knorr,100 ml smintina si se lasa la fiert. Se condimenteaza cu sare si piper.

Snitelele se servesc cu sos si cu legume calita sau ca si garnitura la paste late

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise