Snitel de pasare cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr de piept de pasare taiat in felii
  • 1 lingura de amidon
  • 1 ceapa taiata rondele
  • 250 gr de ciuperci prospete sau din conserve.
  • 1 ardei rosu taiat in felioare subtiri
  • 1pahar de mazare proaspata sau congelata
  • 2 cabanusuri taiati in felioare
  • 5 catei de usturoi
  • putin piper negru
  • ulei ptr prajit
  • 1lingura praf de supa cu gust de ciuperci
  • sos de soia

Mod de preparare

Se amesteca feliile de piept taiate in fisii cu amidon si se dau la prajit intr-o tigaie cu putin ulei pina se rumenesc putin,si se scot pe-o farfurie.

In aceiasi tigaie se mai adauga putin ulei si se adauga ceapa,ciupercile si restul legumelor si lasam sa se prajeasca putin se adauga praful de supa diluat intr-un pahar cu apa si se lasa sa fiarba putin se adauga sosul de soia si piperul si se adauga fisiile de pasare ca se cuprinda in sos. Se mai amesteca putin si se serveste cu orez alb.Este bine de folosit o tigaie de gen voc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise