Snitel de varza dulce

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza mica
  • 3 linguri grasime
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 3 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Varza intreaga sau taiata in jumatate se opareste in apa clocotita cu sare. Se taie felii de un deget de groase, se dau prin faina, ou in care se pune putin piper, si pesmet. Se prajesc in grasime bine incinsa. Se mai poate prepara si astfel: se suprapun 3-4 frunze de varza oparita, intre frunze se pune sunca taiata si bucatele de cascaval. Se da forma de snitel, stringindu-se bine intre miini, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa. Varza poate fi si cu foile crete.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise