Snitel din carne tocata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700g carne tocată;
  • 2 linguri de unt;
  • 1/2 pahar pesmet;
  • piper;
  • sare.

Mod de preparare

Carnea tocată se pune într-un castron şi se amestecă bine cu sare şi piper după gust.

Din această compoziţie se fac şase turtiţe de grosimea unui centimetru, se dau prin pesmet şi se prăjesc în untul bine încins.

Se servesc cu cartofi prăjiţi, piure de cartofi sau cu legume fierte şi opărite cu unt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise