Snitel din piept de pui la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 felii piept de pui
  • 3 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • sare sau vegeta
  • putin ulei pentru uns

Mod de preparare

Feliile de pui se bat cu ciocanul de carne , se condimenteaza apoi se ung cu ulei . Se lasa 10 minute pentru a se patrunde apoi se dau prin faina alba , ou batut si pesmet dupa care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor circa 20 minute , 10 minute pe fiecare parte .

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise