Snitel din piept de pui la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 felii piept de pui
  • 3 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • sare sau vegeta
  • putin ulei pentru uns

Mod de preparare

Feliile de pui se bat cu ciocanul de carne , se condimenteaza apoi se ung cu ulei . Se lasa 10 minute pentru a se patrunde apoi se dau prin faina alba , ou batut si pesmet dupa care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor circa 20 minute , 10 minute pe fiecare parte .

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise