Snitel picant - betisoare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 piept de pui sau orice fel de carne pentru snitel
  • - 2 oua
  • - pesmet
  • - boia iute (dupa gust)
  • - 1/2 lingurita praf de legume - baza pentru mancare
  • - praf de usturoi (dupa gust)

Mod de preparare

Se prepara carnea ca pentru snitel, se bate si se taie fasiute late de 1 cm. Se aseaza intr-un castron, se sareaza si se pudreaza cu boia, se amesteca bine ca sa fie cuprinse toate fasiutele si se lasa de-o parte.

Se bat ouale cu praful de legume si praful de usturoi, se rastoarna peste carne si se amesteca bine.

In castron se presara treptat pesmet si se tot amesteca cu fasiutele pana sunt cuprinse toate.

Se incinge uleiul si se pun fasiutele una cate una, fara a se ingramadi in tigaie. Se rostogolesc in tigaie de pe-o parte pe alta pana se auresc.

Nu uitati sa puneti deasupra tigaii acel capac de sita care va scuteste de multe necazuri de curatat ...dupa.

Se servesc cu orice garnitura va place, daca mai apuca sa fie intregi si nevatamate pana la dejun....:)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise