Snitel soia in aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga soia snitel
  • delicat gust gaina
  • faina
  • drojdie
  • ulei sau untura ptr ptajit

Mod de preparare

Se fierb snitele intr-un litru apa cu o lingura delicat,dupa ce sau fiert le lasam la racit si le stoarcem de apa.

La urma facem un alutat din faina apa calda si drojdie,o lasam la crescut la loc cald,dupa ce a crescut aluatul intindem o foaie mai subtire si incepem sa impartim aluatul in cate bucati se snitel avem, la urma le impaturim in aluat,intre timp punem uleiul sau untura la incins, cand sunt gata snitelele le punem la prajit, le lasam la prajit cat sa fie ele rumenie nu arse.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise