Snitel tirolez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 snitele de porc.
  • sare, piper proaspat macinat.
  • 1 catel de usturoi.
  • 50 g unt topit.
  • 1 cubulet de supa concentrat.
  • 100 g smantana (15% grasime).
  • 1 lingura faina sau amidon alimentar.
  • 5 sau 6 capere.
  • coaja de la o jumatate de lamaie taiata subtire.

Mod de preparare

Snitelele se bat usor, se sareaza si se pipereaza. Se zdrobeste usturoiul si se asaza pe carne. Aceasta se prajeste in unt. Se toarna supa(facem un pic de supa dintr-un cubulet de supa concentrat) si se caleste carnea putin.Dupa aproximativ 30 de minute, se scot snitelele si se pastreaza la cald, in folie de aluminiu. Faina sau amidonul alimentar se amesteca cu smantana si se face un sos mai pastos.Se adauga fasii subtiri de coaja de lamaie si capere tocate si se calesc foarte putin.Astfel se vor servi snitelele tiroleze cu acest sos si lamaie taiata foarte subtire.Se poate adauga si o garnitura de cartofi piure sau paste cu sos de ketcup cu parmezan ras pe deasupra.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise