Snitel umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr file de piept de pui
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr bacon sau sunca presata
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • ulei.

Mod de preparare

Carnea se bate se condimenteaza si se aseaza pe fiecare bucata cate o felie de bacon si una de cascaval taiate subtiri,se ruleaza strans si se prind cu o scobitoare,se trec prin faina apoi prin ou batut (in care se poate pune optional si 3 linguri de mustar) apoi prin pesmet amestecat cu condimente si se prajesc in ulei incins.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise