Snitel vienez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne taiata in curmezis fata de fibre
  • sare
  • faina
  • oua
  • ulei
  • unt
  • pesmet

Mod de preparare

Una din conditiile de buna reusita e ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor, ci in curmezis. Se taie felii de carne de 1 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn ca sa se subtieze la jumatate. Se sareaza, se dau prin faina, ou batut in care s-au pus cateva picaturi de ulei, si apoi prin pesmet. Se pune intr-o tigaie o lingura de unt sau untura cu 2 lingurite de ulei. Cand e fierbinte, se pun snitele la prajit.

Se poate servi cu garnitura de legume

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise