Snitele crocante

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepturi de pui mari
  • 2 pungi de fulgi de porumb(simpli)
  • faina, sare
  • condimente pentru pui-picante-sa contina si curry, si piper
  • 4 oua
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se portioneaza pieptul de pui, se bate carnea, se sareaza si se condimenteaza cu un amestec picant de condimente pentru pui din comert, plus curry si piper.

Separat se bat 4 oua cu 2 linguri de faina, si sare. Se adauga 2-3 linguri de apa.

Fulgii de porumb se sfarima in punga, pentru a adera mai bine la snitele.

Bucatile de carne se dau prin faina, apoi prin oua si apoi prin fulgii de porumb. Eu fac toate snitelele odata, si le las sa stea putin astfel incit fulgii sa se inmoaie putin. Le prajesc in ulei incins.

Se pot servi cu orice garnitura alaturi.

Pofta buna!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise