Snitele cu ceapa si usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 kg snitele de vita
  • -3 cepe mari
  • -8 catei de usturoi
  • -1 lingurita de boia dulce de ardei
  • -4 linguri ulei de porumb
  • -3 linguri pasta de rosii
  • -5 linguri de faina
  • -1 lingurita condiment macinat pentru carne :all spice,scortisoara,ghimbir,nucsoara,chimin,cardamom,lamaie uscata,piper alb
  • -1 cutie de smantana Nestle( 170 grame)
  • -1 lingura de patrunjel verde tocat marunt
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust

Mod de preparare

Snitelele se sareaza si se bat, apoi se dau prin faina.

Ceapa se curata, se taie pestisori si se caleste in ulei pana devine sticloasa.

Se adauga o lingurita de boia, pasta de rosii si usturoiul si se mai calesc 2-3 minute.

Se pun snitelele si se lasa sa se caleasca 5-6 minute.

Se adauga apa cat sa acopere snitelele, se potriveste de sare si piper si se fierb in cratita de fiert sub presiune 35 de minute.

Se drege cu smantana si se adauga patrunjelul verde.

Se servesc cu garnitura de piureu de cartofi sau orez fiert.

Le-am servit cu muraturi , salata de rucola si salata de laptuci cu ceapa verde si rosii.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise