Snitele de pasare cu Tsatsiki si rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g rosii,
  • 500 g branza grasa de vaci,
  • 1 catel de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • 1 legatura de busuioc,
  • 4 fileuri de pui sau curcan (a 150 g),
  • 1 lingura ulei.

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie cubulete. Se amesteca cu branza de vaci si usturoiul presat, se sareaza, se pipereaza si pe urma se incorporeaza busuiocul spalat, zvantat si taiat marunt.

Se spala fileurile de pui, se sterg, se sareaza, se pipereaza si se prajesc in uleiul incins, cate 3 minute pe fiecare parte.

Se servesc cu Tsatsiki (amestecul de branza) si - eventual - cu o garnitura de cartofi fierti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise