Snitele de pasare cu Tsatsiki si rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g rosii,
  • 500 g branza grasa de vaci,
  • 1 catel de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • 1 legatura de busuioc,
  • 4 fileuri de pui sau curcan (a 150 g),
  • 1 lingura ulei.

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie cubulete. Se amesteca cu branza de vaci si usturoiul presat, se sareaza, se pipereaza si pe urma se incorporeaza busuiocul spalat, zvantat si taiat marunt.

Se spala fileurile de pui, se sterg, se sareaza, se pipereaza si se prajesc in uleiul incins, cate 3 minute pe fiecare parte.

Se servesc cu Tsatsiki (amestecul de branza) si - eventual - cu o garnitura de cartofi fierti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise