Pieptul de pui se feliaza in mai multe bucati , se bate cu ciocanul de snitele , peste fiecare felie se presara sare si piper.Separat se face un sos din 2 oua batute, 2 linguri faina si putina apa (de consistenta smantanii),boia si curry. Intr-o tigaie se incinge bine uleiul si dupa ce fiecare felie de snitel a fost trecuta prin sos se aseaza in uleiul fierbinte la prajit pe foc mic.
Pentru piureul de orez se pun la calit pentru 5 minute ceapa ,ardeiul si morcovul, adaugandu-se orezul dupa ce a fost spalat in apa rece.Se pun 500 ml apa si se lasa sa fiarba la foc acoperit.Dupa ce toate s-au fiert se pun condimentele, se sareaza dupa gust si se da totul prin blender obtinandu-se astfel o pasta.
Se serveste cald alaturi de snitele de pui si muratura.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise