Snitele din aripioare de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 aripi de pui
  • 2-3 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
  • ulei

Mod de preparare

Aripioarele le-am fiert in apa cu sare pentru 30-40 min, apoi le-am scos pe un platou sa se scurga de apa.

Le-am taiat in jumatate si le-am dat prin faina, ou si pesmen si le-am prajit in ulei.

Alaturi de ele am servit o garnitura de cartofi natur cu mujdei de usturoi si muraturi.

Este la fel de bun o pasta formata din hrean dat prin razatoare si amestecat cu 2 ling de smantana in loc de mujdei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise