Snitele din aripioare de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 aripi de pui
  • 2-3 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
  • ulei

Mod de preparare

Aripioarele le-am fiert in apa cu sare pentru 30-40 min, apoi le-am scos pe un platou sa se scurga de apa.

Le-am taiat in jumatate si le-am dat prin faina, ou si pesmen si le-am prajit in ulei.

Alaturi de ele am servit o garnitura de cartofi natur cu mujdei de usturoi si muraturi.

Este la fel de bun o pasta formata din hrean dat prin razatoare si amestecat cu 2 ling de smantana in loc de mujdei de usturoi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise