Snitele din piept de curcan

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 3 oua
  • 200 gr faina
  • 300 gr pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem fasii cat mai subitiri si le batem cu ciocanelul pt snitele pe ambele parti.

Batem ouale cu sarea si piperul. Pe farfurii separate punem faina/ pesmetul.

Punem intr-o tigaie ulei la incins.

Pipetul il tavalim prin faina, ou si pesmet si il punem la prajit in uleiul incins. Repetam procedura pana am terminat toata carnea.

Vor iesi niste snitele fragede la interior cu o crusta crocanta!

Pofta buna va doresc!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise