Snitele din piept de curcan

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de curcan
  • 3 oua
  • 200 gr faina
  • 300 gr pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem fasii cat mai subitiri si le batem cu ciocanelul pt snitele pe ambele parti.

Batem ouale cu sarea si piperul. Pe farfurii separate punem faina/ pesmetul.

Punem intr-o tigaie ulei la incins.

Pipetul il tavalim prin faina, ou si pesmet si il punem la prajit in uleiul incins. Repetam procedura pana am terminat toata carnea.

Vor iesi niste snitele fragede la interior cu o crusta crocanta!

Pofta buna va doresc!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise