Snitele din piept de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de pesmet
  • 2 oua
  • sare si piper
  • alte condimente
  • 4 cartofi taiati in sferturi pe lung fierti cu sare si apoi prajiti in ulei.

Mod de preparare

Pieptul de pui il tai felii subtiri si presari putina sare pe ele. Intr-un castron bati oualele cu sare, piper si alte condimente. Treci fiecare feliuta de piept prin ou, pesmet, iarasi ou si la urma prin faina. Le pui la prajit in ulei incins pana capata culoare aurie.

Le poti servi alaturi de cartofeii fierti si apoi prajiti.

Eventual si un sos de usturoi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise