Snitele din piept de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de pesmet
  • 2 oua
  • sare si piper
  • alte condimente
  • 4 cartofi taiati in sferturi pe lung fierti cu sare si apoi prajiti in ulei.

Mod de preparare

Pieptul de pui il tai felii subtiri si presari putina sare pe ele. Intr-un castron bati oualele cu sare, piper si alte condimente. Treci fiecare feliuta de piept prin ou, pesmet, iarasi ou si la urma prin faina. Le pui la prajit in ulei incins pana capata culoare aurie.

Le poti servi alaturi de cartofeii fierti si apoi prajiti.

Eventual si un sos de usturoi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise