Snitele din piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1-2 oua
  • marar
  • 1 cana cu faina
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul si se da pielea jos, daca este nevoie. Se taie in fasii subtiri care se bat cu ciocanul de snitele.

Se presara fasiile cu sare si piper pe o parte si pe cealalta. Atentie, nu le amestecati ca sa nu se rupa.

Oul se bate separat, adaugandu-se putina apa ca sa se \"dezlege\". Se adauga putin piper si marar.

Intr-o tigaie se pune ulei si se lasa sa se infierbante putin.

Snitelele se trec prin faina, apoi prin ou si se pun in tigaie. Se lasa sa se rumeneasca putin, pana au o culoare galbuie.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise