snitele din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui potrivit
  • 3 oua
  • o cana de pesmet
  • 4 lingurite de secretul gustului de gaina si ulei

Mod de preparare

se spala pieptul,se taie bucati,se bate se da prin oul amestecat cu delikat,apoi prin pesmet si se pune la prajit in uleiul incins.cand este gata se scoate pe un prosop de hartie sa se scurga grasimea si la urma pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise