Snitele dolofane de soia

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 buc. snitele de soia
  • 100 g mustar
  • sare dupa gust
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 200 g branza sau cascaval
  • 250 ml ulei
  • gogosari pentru decor

Mod de preparare

Punem apa intr-un vas si il punem pe foc. Cand apa fierbe, punem snitelele in apa si le lasam sa fiarba, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana se inmoaie bine. Golim apa din vas, iar peste snitele punem apa rece de la chiuveta si le lasam 5 minute in apa. Dupa aceea le scoatem una cate una si le stoarcem bine de apa, dar cu grija sa nu se sfarame. Dam branza pe razatoarea mare, spargem cele 2 oua intr-un castron si le batem bine.

Saram snitelele, le punem pe o farfurie intinsa si deasupra lor intindem mustar, apoi le tavalim prin faina. Cand sunt gata toate, luam cate un snitel si il dam prin ou, prin faina si iar prin ou. Intr-o tigaie, punem ulei si, cand uleiul s-a incins, punem snitelele (atatea cate incap in tigaie) si le prajim pe ambele parti. Cand s-au rumenit bine, le scoatem si procedam si cu celelalte la fel, pana le coacem pe toate. Asa calde cum sunt, le dam prin branza razuita (sau cascaval) si le punem pe o farfurie, dupa ce am pus un servetel dedesuptul lor.

Se pot servi ca atare, cu piure de cartofi sau varza calita. Ca si garnitura puteti servi salata de varza acra, salata de cruditati (telina, varza, morcovi, sfecla rosie si un mar), salata de rosii cu castraveti, gogosari sau castraveti acri.

Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise