Snitele in ceapa

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1/2 kg carne vita
  • - 5-6 cepe
  • - rosie
  • - ardei
  • - faina, boia, patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea se taie felii si se bate ca ptr snitele normale, sarate si piparate. Intr-o tigaie se incinge ulei si se prajesc snitelele date prin faina.

Intr-o cratita se calesc cepele taie marunt cu boia, peste se aseaza snitelele si se acopera cu apa. Se amesteca foarte rar ca sa nu se zdrobeasca. Cand este aproape fiert se taie ardeiul, rosia si frunzele de patrunjel. Se serveste cu piuree de cartofi.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise