Snitele umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne pentru snitele (puteti folosi carne de pasare, porc sau vitel)
  • Ciuperci conservate
  • Cascaval
  • Branza topita
  • Sunca presata sau Jambon
  • Oua
  • Pesmet

Mod de preparare

De aceasta data am folosit un piept de pui cu os pe care l-am spalat bine si am trecut la dezosarea acestuia.
Pieptul dezosat se portioneaza si se bate bine fiecare felie in parte pe ambele parti intr-o folie (pentru alimente) transparenta.
Fiecare bucata de carne, se unge cu branza topita,se aseaza felii de ciuperci, cascaval, iar la sfarsit sunca presata, sunca de Praga, jambon sau ce aveti la indemana in frigider. Se preseaza bine si aveti doua posibilitati pentru prajire;le faceti rulou sau le prajiti ca pe snitele. Le tavaliti foarte bine prin pesmet, le presati bine cu mana pe ambele parti, apoi le dati prin ou si din nou prin pesmet, dupa care le prajiti la foc mediu in ulei fierbinte pe ambele parti.
Sunt deosebite alaturi de o garnitura pe masura.
Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise