Snitele umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 portii): 2 felii subtiri de carne de porc (a 120 g),
  • sare,
  • piper,
  • 2 fileuri de peste afumat si dezosat (a 30 g),
  • cateva felii de cascaval moale nesarat (circa 120 g),
  • o crenguta rozmarin,
  • 2 lingurite unt topit,
  • 1/8 l zeama de carne de vita (Knorr + apa),
  • 2 linguri otet aromat,
  • o lingurita miere,
  • 1/2 lingurita ulei.

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Peste jumatate din fiecare bucata se asaza un fileu de peste, cateva felii de cascaval si cate un sfert din acele de rozmarin. Se pliaza carnea in doua, se fixeaza cu scobitori si se prajeste in untul bine incins, circa 7 minute pe fiecare parte. Peste grasimea din tigaie se toarna zeama de carne si otetul, se lasa sa dea cateva clocote, se adauga sare, piper, miere si acele de pin (ramase), rumenite in uleiul incins. Sosul astfel preparat se serveste cu snitelele fierbinti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise