Snitel in sos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii de carne de porc sau de vita
  • 100 g faina de grau
  • 50 ml ulei
  • 4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 300 ml suc de rosii
  • cimbru, piper, sare

Mod de preparare

Carnea se bate ca pentru snitel, se trece prin faina si se prajeste usor pe ambele parti, cat sa se prinda faina.Nu se mai foloseste acest ulei.

Se incinge uleiul, se adauga usturoiul pasat pentru un minut(ca sa nu se arda), dupa care se adauga carnea, o ceasca apa, condimentele si se lasa sa fiarba. Cand carnea e aproape fiarta, se adauga sucul de rosii si se lasa pana e fiarta carnea. Se obtine un sos de consistenta unei smantani subtiri. Se serveste cu mamaliguta sau cu piure de cartofi

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise