Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 l apa
  • 500 gr zahar
  • o lamaie
  • 3 flori de soc

Mod de preparare

Socată reţeta bunicii

Spalam bine florile de soc si le punem intr-un recipient cu 5 l de apa.

Adaugam zaharul si amestecam bine.

Taiem lamaia in feliute subtiri si o adaugam in apa.

Lasam vasul 3-4 zile, la temperatura camerei.

Daca se vrea a fi bauta mai repede... se pune in loc insorit .

Se strecoara socata si se pastreaza la rece.

Hai sa ne racorim!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise