Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 flori mari de soc
  • 1 lamiie
  • 1 pachetel sare lamiie
  • 800 gr. zahar
  • 1 virf de cutit de drojdie
  • 10 litri apa

Mod de preparare

Socată reţeta bunicii

Se pune intr-un borcan mare 10 litri de apa, florile de soc, lamiia taiata felii, sarea de lamiie(pentru cine doreste mai acru), zaharul si drojdia. Se amesteca zilnic de doua ori in borcan, lasindu-se la soare 3-4 zile. Se strecoara si se pune in sticle Se serveste rece de la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise