Socată reţeta bunicii
Socată reţeta bunicii
1/2kg de zahar se arde pe foc dupa care se stige cu apa si se lasa sa fiarba pana se topeste tot caramelul. Intr-o oala se pregateste apa(cam 8-9L)rece in care se adauga 1/2kg de zahar tos, otetul, sarea de lamaie, lamaile taiate felii si florile de soc. La sfarsit se adauga si zaharul caramelizat stin cu apa. Se amesteca bine pana la dizolvarea completa a zaharului, se pun florile de soc si se tine la soare cam 1 saptamana, timp in care se amesteca de 3-4 ori pe zi. Dupa o saptamana ar trebui sa fie sifonat ca un suc carbogazos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise