Somon cu marar si lamaie

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g somon file
  • 700g cartofi
  • 400g sfecla rosie coapta,curatata,taiata clini
  • 100g creveti
  • 100g pesmet
  • 1 lamaie
  • 300ml supa de peste
  • 20g boabe mustar
  • 150g unt
  • 2 linguri amidon de porumb
  • 2 legaturi marar
  • sare,piper

Mod de preparare

Spalati si uscati fileurile de somon apoi le frecati cu sare si piper. Tocati fin mararul si il amestecati cu pesmetul si coaja de lamaie razuita. Presati amestecul bine pe partea superioara a fileurilor.

Fierbeti cartofii curatati si taiati cuburi.

Pentru sos fierbeti supa de peste, adaugati boabele de mustar si lasati sa fiarba pana se inmoaie, puneti si crevetii taiati bucatele, apoi adaugati amidonul amestecand energic, puneti si 100g unt, sare, piper. Dupa ce a dat doua clocote luati de pe foc.

Incingeti 2 linguri ulei si treceti la foc iute sfecla.

Incingeti untul ramas si prajiti fileurile de somon, punandu-le prima data cu partea cu pesmetul in tigaie.

Serviti somonul cu sos, sfecla ,cartofi si felii de lamaie.

Daca doriti sa faceti de post inlocuiti untul cu ulei de masline

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise