SOMON CU SOS DE SURIMI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru sosul de surimi:1 pachet de surimi batoane
  • 1 lingura de maioneza
  • 3 linguri de smantana
  • 3-4 castraveti murati in saramura sau zeama de la o lamaie
  • sare si piper
  • marar. Pentru somon este nevoie de : 2 rondele de somon
  • ulei de masline.

Mod de preparare

Somonul se spala, se sterge cu un servet si se da prin uleiul de masline dupa care se aseaza pe gratarul incins, cate 2 minute pe fiecare parte. Se aseaza pe o farfurie si se orneaza cu sosul de surimi care se prepara astfel: surimi se taie marunt si se amesteca cu maioneza, smantana, castravetii dati pe razatoarea mare, sare si piper dupa gust si la urma se orneaza cu marar .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise