Somon cu sos picant cu mango

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 fileuri de somon proaspat
  • 3 cartofi
  • 1 bat hrean
  • 1 mar
  • ulei de masline, o lamaie feliata
  • pentru sos
  • 1 mango copt bine
  • 1 ceapa rosie
  • suc de lamaie
  • ulei de masline
  • patrunjel

Mod de preparare

Somonul se spala, se pune intr-un vas termorezistent impreuna cu cartofii taiati, hreanul ras si marul taiat cubulete. Se adauga ulei, felii de lamaie si putina apa si se da la cuptor pt.20 min.

In acest timp se pregateste sosul, mixandu-se bine fructul de mango cu ceapa rasa, ulei si suc de lamaie pana se omogenizeaza. Dupa ce e gata pestele se toarna acest sos peste el si se serveste cu salata de andive.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise