Somon cu usturoi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fileuri de somon
  • 3 catei mari de usturoi,tocati
  • 1 legatura marar (1/2 tocat,1/2 lasat crengute)
  • 3 lamii taiate felii
  • 2 cepe verzi taiate rondele
  • putin ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei se pun fileurile de pește și se presară cu sare , piper și mărarul tocat.

Deasupra se pun felii de lamiie peste care se pun cite o crenguta de marar si ceapa verde.

Se pune deasupra alta folie unsa cu ulei

Cele doua foi se prind intre ele.

Se pun in tava si se dau la cuptor 20-25 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise