somon la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 somon mai mare
  • -sare,piper,
  • -1 lamaie
  • -2-3 rosii mici
  • -uli de masline

Mod de preparare

Se spala bine pestele,fara ai curata solzii,se taie pe burta,si in2-a eventual,pt a avea loc pe grill.

Se incinge gratarul,se unge pestele cu un fir de ulei,se aseaza pe gratar la copt.

Cand incepe sa se albeasca pestele se condimenteaza cu sare,piper,se intoarce cu atentie pe cea dea 2-a parte,se termina coacerea.

Se condimenteaza cu lamaie stoarsa ,cu coaja de lamaie si cu rosiile coapte si ele pe gratar.

Se poate face o emulsie dina..-sare,piper,ulei si zeama de lamaie,care se toana peste pestele cald.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise