SOMON MARINAT IN ULEI DE ARGAN

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 300g.somon proaspat,
  • 1/2 manunchi coriandru proaspat,
  • 2 manunchiuri de menta proaspata,
  • sucul de la 2 lamai verzi,
  • 6 linguri ulei de argan,
  • 2 cepe,
  • piper proaspat macinat,
  • sare;

Mod de preparare

1.Se toaca marunt frunzele de coriandru si cele de menta.

2.Se amesteca sucul de lamaie cu uleiul de argan,se adauga coriandru tocat, menta tocata,piper si cepele tocate marunt.

3.Se taie somonul in felii subtiri si se pune intr-un bol.Peste somon se toarna marinata ,se acopera si se tine la rece 3 ore, dupa care feliile de somon se intorc pe cealalta parte si se mai marineaza inca 6 ore.

3.Se scot feliile de somon , se aseaza pe un platou si se servesc cu salata verde amestecata cu rosii cherry si suc din marinata.

Nota:Uleiul de argan , originar din Maroc, este foarte gustos si este mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise