• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele de peste cu acest amestec.
• Decojim cartofii si ii taiem sferturi. Ii fierbem in apa cu sare pana cand s-au inmuiat. Ii punem intr-un castron si ii stropim cu o lingura de ulei.
• Incingem tigaia grill si turnam o lingura de ulei. Prajim somonul pe ambele parti la foc mare pana cand s-a rumenit.
• Presaram sare si piper proaspat macinat. Spalam frunzele de salata si le amestecam cu o lingura de ulei si o lingura suc de lamaie.
• Servim pestele alaturi de salata si cartofi fierti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise