Sorbet din pepene galben

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamaie verde (lime)
  • 200 g zahar
  • 200 ml apa
  • 1 pepene galben

Mod de preparare

Se spala bine limeta sub jet de apa fierbinte, se da coaja pe razatoare, apoi se colecteaza sucul.

Se amesteca sucul si coaja rezultate cu zaharul si apa, apoi se da acest amestec in clocot.

Se taie pepenele galben in jumatate, se indeparteaza semintele, se culege pulpa fructului si se paseaza, apoi se amesteca cu sucul de limeta. Se toarna amestecul rezultat intr-un recipient de metal. Se da la congelator pentru 6 ore, amestecand din ora in ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise