Sos a la Mures

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g boia ardei dulce
  • 50g boia ardei iute
  • 400ml vin rosu
  • 25g piper
  • 150g mustar
  • 50g sare
  • 20g chimen.

Mod de preparare

Peste boia se pune vinul, mustarul, piperul pisat, chimenul pisat si sarea. Se freaca bine cu lingura de lemn pana sa face o pasta omogena. Se pastreaza in borcane.

Se poate servi la orice friptura.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise