SOS DELICIOS

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg rosii
  • 5 kg ardei kapia
  • 5 bucati gogoari (dupa placere)
  • 2 capatani usturoi pisat
  • 1 ceasca otet
  • 3 linguri miere sau 100 g zahar
  • sare, pier macinat, foi de dafin,enibahar si pipier boabe

Mod de preparare

Coci ardeii, (gogosarii)cureti, dai pe robot. Storci rosiile, separi de seminte.Incorporezi toate igredientele. Fierbi 30 minute. Asezi in borcane,sterilizezi 30 minute, lasi sa se raceasca in cuptor. In reteta pe care am primt-o nu sunt gogosari, dar eu am adaugat cativa si imi place.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise