SOS DELICIOS

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg rosii
  • 5 kg ardei kapia
  • 5 bucati gogoari (dupa placere)
  • 2 capatani usturoi pisat
  • 1 ceasca otet
  • 3 linguri miere sau 100 g zahar
  • sare, pier macinat, foi de dafin,enibahar si pipier boabe

Mod de preparare

Coci ardeii, (gogosarii)cureti, dai pe robot. Storci rosiile, separi de seminte.Incorporezi toate igredientele. Fierbi 30 minute. Asezi in borcane,sterilizezi 30 minute, lasi sa se raceasca in cuptor. In reteta pe care am primt-o nu sunt gogosari, dar eu am adaugat cativa si imi place.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise