Sos pentru ardei umpluti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g smantana
  • 1 lingura bulion
  • 2-3 linguri faina de grau
  • 1 foaie de dafin
  • 3 boabe ienibahar
  • 1 lingurita secretul gustului de legume
  • 1 legatura marar
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune ceapa cu bulionul, s.g., dafinul, ienibaharul, sarea, piperul si uleiul la calit intr-o cratita, pana se inmoaie ceapa, se adauga cu apa si se lasa la fiert. Intr-un castron se prepara din faina, smantana si apa o pasta ca pentru clatite, dati focul la minim si adaugati in cratita energic. Se pune mararul tocat marunt si se mai fierbe 5 minute. Se serveste cald peste ardeii umpluti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise