Sos picant

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 gogoşari
  • 12 ardei graşi roşii
  • 12 ardei kapia
  • 12 ardei iuţi
  • 300g de ţelină
  • 1 pahar de zahăr
  • 1 pahar de oţet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se dau toate legumele prin masina de tocat şi se fierb în cuptor pâna scad ca o pastă.

Se pun în borcane si se închid. Se sterilizeaza prin punere în pături, ca la bulion.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise