Sos picant de prune

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2,5 kg prune
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri zahar brut
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura usturoi pudra
  • 50g ghimbir proaspat, ras
  • 1 lingurita ardei iute uscat
  • 1lingura ceapa pudra

Mod de preparare

Se scot samburii si se mixeaza prunele in robot.

Se pune amestecul de prune intr-un ceaun, (daca nu aveti folositi o cratita)se adauga restul de ingrediente, se amesteca si se tin pe foc mediu pana se obtine o pasta densa, dar atentie trebue amestecat des!

Se pune amestecul fierbinte in borcane sterilizate, se infileteaza capacele si se asaza borcanele in paturi, pana a doua zi cand se eticheteaza si se pun la racoare pe raft, in camara.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise