-Ardeii se coc, se curata si se taie fasii.
-Rosiile se spala, se oparesc, se curata de coaja, seminte si se taie cubulete.
-Telina se da pe razatoare.
-Uleiul, rosiile, telina si zeama de la ardeii copti se pun intr-o cratita la fiert. Dupa ce scade putin, se adauga ardeii copti, ardeii iuti taiati rondele, foi dafin, piper boabe si sare.
-Compozitia se fierbe pana scade bine si devine o pasta groasa, se pune in borcane cu filet (800 ml) spalate si sterilizate.
-Borcanele se fierb in baie de apa timp de 30 minute, se scot si se pun la pat cald pana a doua zi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise