SOS VINATORESC

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 1Kg. carne de miel (pui,limba de vita)
  • • 60-70 g faina
  • • ulei
  • • o ceapa
  • • 2-3 morcovi
  • • 1/2 de telina
  • • 6-8 felii de lamaie
  • • sare
  • • piper

Mod de preparare

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin ,se scoate in alt vas unde se mai inabusa cu putina apa , acoperita cu capac.In grasimea ramasa se calesc ceapa ,morcovul si telina , toate taiate in felii subtiri si dupa ce s-au prajit putin se adauga faina si se mai prajesc 5-6 minute, dupa care se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba cateva minute.

Legumele cu sosul se paseaza,se toarna peste carne, se potriveste de sare,piper si se adauga feliile subtiri de lamaie.

Se mai da totul intr-un clocot.

Se serveste fierbinte cu paste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise