Sote de ficatei de pui cu usturoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ficatei de pui
  • 50 g unt
  • doua cepe
  • 200 g mazare boabe
  • 3 rosii
  • 50 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper, cimbu, patrunjel verde

Mod de preparare

Ficateii curatati, ii calesti putin in unt pana scade sucul lasat.

Ceapa tocata marunt, o calesti in ulei, adaugi rosiile date pe razatoare si strecurate de seminte (poti inlocui rosiile cu suc de rosii). Dai cateva clocote, adaugi mazarea, usturoiul pisat si ficateii. Condimentezi, lasi sa fiarba impreuna 10 minute. Presari cu patrunjel verde, servesti cu muratura sau salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise