Sote de ficatei de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficatei de pui
  • 200 g unt
  • 1-2 linguri de ulei
  • 2 cepe
  • usturoi dupa gust
  • putin coniac
  • rosii,pasta de tomate sau suc de rosii dupa gust
  • sare,piper,condimente
  • optional patrunjel verde

Mod de preparare

Ficateii se spala ,se curata de eventuale pielite si se zvanta.Se rumenesc in untul in care se adauga 1-2 linguri de ulei pentru a nu se arde untul si se scot separat.In grasimea ramasa de la rumenirea ficateilor,se adauga ceapa,se inabusa cu putina apa,se adauga ficateii rumeniti, usturoiul pisat,rosii,pasta de tomate sau suc de rosii,sare,piper,condimente dupa gust,iar la sfarsit putin coniac.Se poate adauga dupa gust patrunjel verde tocat marunt...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise