Sote de ficatei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ficatei de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 3 linguri pasta de ardei si gogosari
  • 100ml suc de rosii
  • sare si piper dupa gust
  • ½ lingurita paprica dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1legatura patrunjel praspat

Mod de preparare

Ceapa se taie julien si se inabusa in ulei, picurindu-se cite putina apa. Cind ceapa este bine inabusita, nu prajita, se adauga ardeiul gras taiat tot julien si se adauga apa cat sa acopere bine legumele si se continua fierbera. Apoi se adauga ficateii,care in prealabil au fost trasi la tigaie in putin ulei. Se adauga sucul de rosii, pasta de ardei si gogosari,se condimenteaza cu paprica dulce sau iute, sare si piper. Se lasa sa scada bine.Cine doreste poate adauga si putin vin alb. Pe deasupra se presara patrunjel proaspat tocat. Se serveste cu garniture de orez,sau cartofi nature. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise